Kuinka valita autotallin nosto-ovi?

Autotallinoven valinta voi olla työläs prosessi, siksi me Turnerilla haluamme tehdä siitä mahdollisimman vaivatonta. Tarjolla on monenlaisia oviratkaisuja, sekä lisätarvikkeita ja jokainen kohde on omalaatuinen. Tässä tekstissä käymme läpi mitä tulee ottaa huomioon kun valitset nosto-oven autotalliin.

Miksi valita autotalliin nosto-ovi?

Nosto-ovi toimii kevyesti ja sopii koko perheen käyttöön. Kunnolla kiinni menevä, lukittava nosto-ovi pitää omaisuuden turvassa ja tallin lämpimänä. Tiivis ja hyvin eristetty nosto-ovi ei päästä lämpöä harakoille. Turnerin tuotteiden ja toiminnan tärkeimpinä kulmakivinä toimivat turvallisuus, energiatehokkuus sekä laatu. 

Mikä nosto-ovi sopii teille? 

Turner 800-sarja

Haetko kestävää, hiljaista ja tyylikästä autotallinovea? 

Turner 800 on täydellinen valinta lämpimään talliin, joka on kovassa käytössä. Ovi on eristetty 45 mm polyuretaanieristeellä ja paikalleen asennettuna oven U-arvo on 1/Wm2K. Tämä ovi on siis täydellinen energiansäästäjä. Turner 800 -sarja valmistetaan Saksassa ja ne tulevat 10 vuoden takuulla.

Ovimalleista sinulla on vaihtoehtoina 800P (sileä), 810 (vaakaura), 820 (leveä vaakaura) ja 830 (peilikuvio). Nosto-ovet ovat saatavana myös ikkunoilla. Lue lisää Turner 800-sarjan ovesta täältä.

Turner 200-sarja 

Haetko helppokäyttöistä, turvallista sekä edullista ovea? 

Turner 200- sarjan tyylikkäissä nosto-ovissa etusijalla on helppokäyttöisyys sekä ennen kaikkea ovien turvallisuus. Ovet ovat suunniteltu koko perheen käyttöön. Sarjan nosto-ovet ovat edullinen valinta, laadusta tinkimättä. Turner 200-sarjan nosto-ovien lamelleihin saat 5 vuoden takuun ja muiden osien takuu on 2 vuotta. Tilaa Turner 200-sarjan nosto-ovi suoraan verkkokaupasta.

Ovimalleista sinulla on vaihtoehtoina Turner 220 (leveä vaakaura) tai Turner 230 (peilikuvio). 

Lisävarusteet on osa autotallinoven valintaa

Käyttötapa Nosto-ovi voi olla joko käsi- tai sähkökäyttöinen. Jos kaipaat arkea helpottavaa vaihtoehtoa, sähkökäyttöinen nosto-ovi mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse poistua autosta ovea avattaessa tai sulkiessa. Lisäksi voit valita myös koodinäppäimistön ovelle mikä takaa sen, että jokainen perheenjäsen voi avata oven tietyllä koodilla. Nosto-ovista voidaan räätälöidä lisävarusteiden avulla juuri sinulle sopivat oviratkaisut.

Värivaihtoehdot

Turnerin nosto-ovista löytyy valkoisen ja antrasiitinharmaan vakiovärin lisäksi 13 muuta vakiosävyä sekä lähes kaikki RAL- sävyt. Oven värin voi siis valita oman talon tyyliin sopivaksi. 

Pintamateriaali

Vakiona nosto-ovet tulevat puunsyykuviossa. Turner 800- sarjan nosto-ovissa pintamateriaaleista on valittavissa puunsyykuvio, sileä, puujäljitelmä, satiini tai microline satiini.

Oven koko sekä oviaukon mitat 

Autotallin nosto-ovemme vaativat vähintään 120 mm ylätilaa sekä 80 mm molemmilta sivuilta. Tilantarve riippuu ovimallista sekä avaajan valinnasta.

Nosto-ovet ovat saatavilla vakiokokojen lisäksi myös mittatilaustyönä. Nosto-oven korkeus voi olla 1750 – 3125 mm, sekä leveys 1600 – 5500 mm. Tätä suuremmat nosto-ovet löytyvät Turnerin teollisuusovien valikoimasta. 

Tilavaatimukset vaihtelevat autotallinoven sekä avaajan mukaan

Ilmainen mitoituspalvelu 

Turner tarjoaa ilmaisen mitoituspalvelun! Mittauskäynnillä valitset yhdessä asiantuntijan kanssa tyyliin sopivan ovimallin sekä tarvittavat lisävarusteet. Turner nosto-ovista voidaan räätälöidä lisävarusteiden avulla juuri sinulle sopivat oviratkaisut.

Onko kyseessä remonttikohde? 

Tarvitsetko uuden nosto-oven vanhan autotallinoven tilalle? Meiltä saat Turner-autotallinoven myös helposti Avaimet käteen -asennuksena. Ilmaisella mittauskäynnillä valitset ovimallin ja lisävarusteiden lisäksi haluamasi asennusajankohdan. Me hoidamme loput! 

Ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme auttaa teitä mielellään!