Tietosuojaseloste

Laki: Eu 2016/769 12, 13 ja 14 artikla

Rekisterinpitäjä

Nimi: Turner Door Oy (Y-tunnus: 0827035-5), Turner Group Oy (Y-tunnus: 0897103-9) ja Turner Ovipalvelu Oy (Y-tunnus: 0844872-3)

Postiosoite:
Ymmyrkäisentie 8
85100 Kalajoki
Puhelin: 0207 330 330

(Koko konsernia sisältäen yritykset: Turner Door Oy, Turner Group Oy ja Turner Ovipalvelu Oy käsitellään jäljempänä nimellä Turner Door Oy.)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperusteet

Turner Door Oy käsittelee henkilötietoja tuotteiden markkinointia, yhteydenottopyyntöjen käsittelyä, tarjousten ja tilausten käsittelyä (huolto-, varaosa- ja ovitilauksia), laskutusta, perintää, kirjanpitoa, asiakaspalautteita ja takuuta varten.

Turner Door Oy:n henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteita ovat:

 • Rekisteröidyn antama suostumus tietojen käsittelyyn: esimerkiksi tarjouksen pyytäminen puhelimitse tai internetsivun tarjouskaavakkeen kautta.
 • Sopimusten täytäntöönpanemiseksi: esimerkiksi tilaukset.
 • Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen: esimerkiksi kirjanpitolaki ja kuluttajansuojalaki
 • Rekisterinpitäjän oikeutettu etu: esimerkiksi suoramarkkinointi

Rekisterinpitäjän oikeutetut edut

Rekisterinpitäjän oikeutettuna etuna on tehdä puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa suoramarkkinointia rekisterinpitäjän tuotteiden ja palveluiden markkinoimiseksi, kuten laissa sähköisen viestinnän palveluista (2014/917, 24. luku) on määritelty.

Rekisterissä käsiteltävät henkilötiedot/henkilötietoryhmät

Turner Door Oy:n henkilörekisteriin tallennetaan pääasiassa asiakkaiden antamia henkilötietoja

 • ​​​​​​Nimi
 • Lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka
 • Puhelinnumero
 • Sähköposti
 • Maksutapa (www.turnerkauppa.fi)
 • IP-osoite
 • Henkilötunnus (isommat yksityisasiakkaiden oviremonttikohteet)

Asiakkuustietoihin kytketään tunnisteita kuten: mitä kautta asiakas on Turner Door Oy:lle tullut, mitä toimitustapoja käytetään toimituksiin.

Mistä henkilötiedot on saatu?

Turner Door Oy kerää asiakastietoja pääsääntöisesti rekisteröidyltä itseltään esimerkiksi yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse annetuista tiedoista. Tietoja kerätään myös messuilla ja asiakastapaamisissa henkilön antamalla suostumuksella.

Turner Door Oy:n internetsivuilla vierailevista henkilöistä kerätään tietoa evästeiden avulla Google Analyticsiä varten. Näiden avulla Turner Door Oy voi kehittää internetsivujensa ja markkinoinnin toimintaa (lisätietoja).

Tietojen antaminen ja antamatta jättämisen seuraukset

Henkilötietojen antaminen on edellytys mm. tarjouksen laskemiseksi, tilauksen tekemiseksi ja tavaratoimitusten suorittamiseksi. Mikäli henkilötietoja ei anneta, ei tilausta tai sopimusta voida muodostaa.

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Turner Door Oy ei tee automaattista päätöksentekoa tai profilointia kerättyjen henkilötietojen perusteella.

Henkilötietojen vastaanottajat

Turner Door Oy:n keräämiä ja käsittelemiä asiakastietoja voivat käsitellä Turner Door Oy:n yhteistyökumppanit tai järjestelmätoimittajat:

 • Easoft Oy: Toiminnanohjausjärjestelmän järjestelmätoimittaja.
 • Visma Software: Osto- ja myyntireskontran järjestelmätoimittaja
 • Talenom Oyj: Laskutus ja kirjanpito
 • Google Inc: Sähköpostipalvelu, verkkosivujen analytiikka
 • Elisa Appelsiini: Varmuuskopiopalvelut.
 • Logistiikkayhtiöt: Posti, Kaukokiito, DB Schenker, Matkahuolto ja UPS. Logistiikkayhtiöille annetaan ainoastaan tiedoksi asiakkaan nimi ja osoitetiedot sekä puhelinnumero.

Tietojen siirto kolmansiin maihin (EU/ETA-alueen ulkopuolelle)

Turner Door Oy:n keräämiä ja käsittelemiä tietoja käsitellään ja säilytetään pääsääntöisesti EU/ETA-alueen sisällä. Googlen sähköpostipalvelun ja Google Analyticsin tapauksessa tietoja saatetaan siirtää EU:n ulkopuolelle. Googlen tietosuojaan lisätietoja löytyy täältä: https://privacy.google.com/businesses/compliance/

Käyttäjänseuranta

Käytämme Leadoon käyttäjänseurantaa seurataksemme miten käyttäjämme liikkuvat nettisivuillamme ja yhdistämme tämän datan käyttäjän tietoihin joita kerätään esim. Chat interaktioiden kautta. Leadoo käyttää etag seurantaa joka eroaa keksipohjaisesta seurannasta, yhdistäen useamman käyttäjäistunnon tiedot yhteen. Tarkista Leadoo Marketing Technologies Oyn tietosuojakäytäntö (https://leadoo.com/privacy-policy/) tietääksesi enemmän siitä mitä järjestelmässä seurataan. GDPR mielessä me toimimme kontrollerina ja Leadoo datan prosessorina. Mikäli et halua että sinua seurataan voit tyhjentää selaimesi välimuistin. Lisätietoja siitä miten Leadoo toimii tarkista https://leadoo.com/privacy-policy-processor/

Henkilötietojen säilytysaika

Turner Door Oy:n keräämiä henkilötietoja säilytetään minimissään kuluttajasuojalain vaatiman takuuajan. Tilauksien henkilötietojen säilytysaikaa voidaan tästä pidentää, koska ovitilaus pitää pystyä identifioimaan järjestelmässämme, jotta voimme korjaustarpeissa toimittaa asiakkaallemme oikeita oven osia ja kohdentaa huoltoa oikein.

Markkinointia varten kerätyt henkilötiedot päivitetään säännöllisesti, jolloin vanhat rekisterit tuhotaan.

Asiakaspalautteissa asiakas tunnistetaan asiakkaan antaman tilausnumeron perusteella ts. asiakaspalautteessa ei henkilötietoja anneta.

Laskutukseen liittyviä tietoja säilytetään kirjanpitolain vaatima aika.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä olevalla asiakkaalla on seuraavat oikeudet häntä koskeviin henkilötietoihin:

 • Pyytää henkilötietojensa oikaisua, jos niissä on virheellisiä tai vanhentuneita tietoja.
 • Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa Turner Door Oy:n oikeutettuun etuun perustuva suoramarkkinointioikeus.
 • Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojensa käsittelyyn, jos suostumus tietojen keräämiseen on tullut rekisteröidyltä itseltään.
 • Rekisteröidyllä on oikeus poistattaa henkilötietonsa. Henkilötiedot poistetaan asiakasrekisteristä kun:
  • Rekisteröity peruuttaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittellyyn (suostumus alun perin pyydetty)
  • Henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Pyyntö tulee esittää kirjeitse osoitteeseen: Turner Door Oy, Ymmyrkäisentie 8, 85100 Kalajoki. Kuoreen merkintä: Tietosuojavastaavalle

Tai

Pyyntö tulee esittää sähköpostitse osoitteeseen: info@turner.fi. Otsikkotiedoksi: Tietosuojavastaavalle: Rekisterimerkinnän muutos.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Turner.fi -verkkosivuston kautta lähetetyt asiakastiedot ovat suojattuja SSL-sertifikaatilla. Toiminnanohjausjärjestelmät on suojattu palomuurein, salasanoin ja muilla tietoturvaa parantavilla menetelmillä. Henkilötietoja sisältävien järjestelmien käyttöoikeuksia on rajoitettu ja käsiteltäviä tietoja käsittelevät vain käyttöoikeuden omaavat henkilöt. Manuaalisesti käsiteltävien asiakastietojen lukumäärä on minimoitu ja manuaaliset arkistot säilytetään lukituissa tiloissa.

Tietosuojaselosteet muuttaminen

Parannamme ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla. Päivitetty 15.9.2023

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.