UUTUUS - TURNER EVO

ENERGIATEHOKAS TURNER EVO

Energiatehokkain autotallinovemme!

Arvomme yhden Turner Evo-oven. Osallistu arvontaan alla!

Turnerin uusi Evolution nosto-ovi on loistokas paketti energiatehokkuutta, turvallisuutta, laatua ja huipputason muotoilua. Se pitää lämmöt takuulla sisällä autotallissa. Säästä lämmityskustannuksissa ja hanki aidosti energiatehokas autotallinovi lämpökatkolla ja korkealla lämmöneristyksellä.

EVO-OVEN ARVONTA

Arvomme toukokuun lopuksi Evolution nosto-oven yhdelle onnekkaalle voittajalle. Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake!

Evo kampanja lomake

Osallistumisohjeet:

  1. Tutustu sääntöihin ja ehtoihin sivun alareunassa.
  2. Täytä yhteistietosi oheiselle lomakkeelle ja lähetä!
  3. Kerro arvonnasta myös ystävillesi!
  4. Osallistumisaika päättyy 30.5.2023 klo. 23.59. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päättymisen jälkeen 31.5.2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Energiansäästö

Lisätiivisteet, laadukkaat materiaalit ja lämpökatko takaavat jopa 17% paremman asennetun oven lämmöneristyksen.

Joustava asennus

Muunneltava lattiaprofiili ja pitkittäisreiät, vaihtoehdot jousimekanismeihin sekä asennusmahdollisuus jopa 5,5 m leveyteen saakka tuovat joustavuutta asennukseen.

turner 800 nosto-ovi Evolution malli

TURVALLISUUS

Sisä- ja ulkopuolen sormisuojat sekä mahdollisuus murtosuojattuun malliin ja Easy-turvavalokennoihin tekevät ovesta monella tavalla erittäin turvallisen.

- Jopa 17% parempi energiasäästö* -

LÄMPÖKATKO JA LISÄTIIVISTE

Turner Evon uudet optimoidut lamellit valmistetaan kaksiseinäisenä, lämpökatkaistuna sandwich rakenteena, 45mm lamellin paksuudella. Nosto-ovi on eristetty polyuretaanieristeellä, jotta lämpö ei pääset karkaamaan ulkopuolelle. Turner Evossa uutuutena on nosto-oven lamellien liitoskohtiin lisätty lämmöneristystä parantava lisätiiviste.

*Oviratkaisuissa, joiden lamellien paksuudet ovat vertailukelpoisia.
Suorituskykyarvo riippuu oven kuvioinnista ja koosta.

MUUNNELTAVA LATTIAPROFIILI LISÄÄ ASENTAMISVARMUUTTA

Uusi lattiaprofiili tasaa lattian epätasaisuudet 10 mm saakka ja helpottaa siten oven asentamista. Pitkittäisreiät varmistavat asentamistyön joustavuuden.

SERTIFIOITU MURTOSUOJA

Korkealuokkaisella Evolution nosto-ovella voit suojata kotisi vielä paremmin: Optiona premium-ovi on saatavissa murtosuojattuna mallina, murtosuojaluokka RC2 (DIN/TS 18194:2020-07 -standardin mukaisesti). Tässä on entistäkin parempia energiatehokkuutta parantavia ominaisuuksia, uusinta teknologiaa sekä visuaalista ilmettä, samaan hintaan. Tietysti 10 vuoden Turner takuulla kuten aina ennenkin!

TUTUSTU esitTEESEEN

Tutustu oven tarkempiin tuotetietoihin esitteestämme.

Arvonnan ehdot

1. Järjestäjä
Turner Door Oy
Ymmyrkäisentie 8
85100 Kalajoki

2. Osallistumisaika
Kampanjaan voi osallistua 9.1.2023-30.5.2023 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 31.5.2023.

3. Arvontaan osallistuminen
Lähettämällä yhteystietosi osallistumislomakkeella osoitteessa turner.fi osallistut arvontaan ja hyväksyt kaikki siihen liittyvät ehdot.

4. Palkinto
Arvonnan palkintona on Turner Evolution -nosto-ovi. Palkinnon arvo on n. 2500-3000€ riippuen materiaalivalinnoista. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Nosto-oven maksimimitat 3000 x 2500 mm, ei sisällä käyntiovea tai ikkunoita.

5. Voittaja
Arvonnan voittaja valitaan arpomalla yksi kampanja-ajan sisällä arvontaan osallistuneiden joukosta. Voittajan tulee täyttää osallistumisehdot. 

6. Voittajalle ilmoittaminen
Arvonnan voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä arvonnan jälkeen.

7. Osallistumisehdot
Arvontaan osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön arvonnan lisäksi Turner Doorin markkinointitarkoituksiin. Samalla hyväksyt myös, että nimesi saa julkaista arvonnan tuloksesta ilmoitettaessa. Arvontaan eivät voi osallistua Turner-konsernin yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Jos arvottua voittajaa ei saada kohtuullisen ajan sisällä kiinni, arvotaan uusi voittaja.

8. Oikeudet muutoksiin
Turner Door Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

9. Tietojen käyttö
Kerättyjä tietoja käytetään arvonnan lisäksi muihin markkinointitarkoituksiin. Voit tutustua tähän tarkemmin tietosuojaselosteessa.