Rekrytointi › Harri

Harri

Pohjois-Suomen asentaja

Kuvaile työtehtävääsi.

Olen ollut Turnerilla asentajana 16 vuotta. Työnkuvaani kuuluu kaikkien tarjoamiemme tuotteiden asentaminen sekä puhelimitse tarjottava asennusneuvonta. Teen paljon reissutyötä ympäri Pohjois-Suomea, mutta työskentelen jonkin verran myös kotoa käsin. Suurimmaksi osaksi työskentelen yksin, mutta suuret kohteet teemme usein kahdestaan kollegan kanssa. Asiakkaiden  kanssa on mukava jutella ja onkin tärkeää olla hyvä asiakaspalvelija myös asentajana. Asentajana ykkösprioriteettina on laadukas työnjälki ja asennuksen toteutus sovitussa aikataulussa.

 

Millainen työnantaja Turner on? 

Turner on hyvä työnantaja, joka antaa vapautta, mutta myös vastuuta. Töitä on paljon, mutta asentajista pidetään myös hyvää huolta. Jos välillä tarvitsee vapaata, niin sitä kyllä saa. 

 

Mitä haasteita työssäsi on? 

Turnerilla on laaja tuotevalikoima. Tämä tarkoittaa, että meillä asentajilla on aika paljon opettelemista tuotteiden asentamisessa ja korjaamisessa. Onneksi koulutukset ovat hyviä. Lisäksi jokaisen kohteen erilaisuus luo omat haasteensa. 

 

Mitkä ovat työn parhaat puolet? 

Meidän työ on itsenäistä, eikä kukaan ole katsomassa jokaista liikettä. Työajat ovat joustavat. Tärkeintä on, että hommat on tehty päivän päätteeksi. Ei kannata pelätä hakea meille töihin kun työnantaja on reilu, tuote on hyvä ja meillä on tosi hyvä yhteishenki. Töitä myöskin varmasti riittää. 

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.