autotallinoviremontin vuosiarvonta

Voita Turner 800 nosto-ovi

Vuosittainen Turner autotallinoviremontin arvonta on taas täällä! Palkintona on Turner 800-sarjan nosto-ovi automaatioineen asennettuna. 

Tyylikkäät Turner 800-sarjan nosto-ovet sopivat loistavasti niin moderniin, kuin klassiseenkin taloon. Ovien loistava lämpöeristys pitää lämmöt varmasti autotallin sisällä ja ne ovat turvallisia, hiljaisia sekä miellyttäviä käyttää. Valitse Turner 800-sarja, kun haluat autotalliisi kestävän, energiatehokkaan ja korkealaatuisen nosto-oven. 

 

Osallistu arvontaan alla!
Myös kampanja-aikana oviremontin ostaneet voivat osallistua arvontaan.

AUTOTALLINOVIREMONTIN ARVONTA

Arvomme vuoden 2023 lopuksi Turner 800-sarjan nosto-oven automaatioineen asennettuna yhdelle onnekkaalle voittajalle. Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake!

Vuosiarvonta -lomake (syksy 2023)

Osallistumisohjeet:

  1. Tutustu sääntöihin ja ehtoihin sivun alareunassa.
  2. Täytä yhteistietosi oheiselle lomakkeelle ja lähetä!
  3. Kerro arvonnasta myös ystävillesi!
  4. Osallistumisaika päättyy 31.12.2023 klo. 23.59. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päättymisen jälkeen 2.1.2024. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

KATSO VUODEN 2020 VOITTAJAN VIDEO

Energiansäästö

Lisätiivisteet, laadukkaat materiaalit ja lämpökatko takaavat jopa 17% paremman asennetun oven lämmöneristyksen.

Joustava asennus

Muunneltava lattiaprofiili ja pitkittäisreiät, vaihtoehdot jousimekanismeihin sekä asennusmahdollisuus jopa 5,5 m leveyteen saakka tuovat joustavuutta asennukseen.

turner 800 nosto-ovi Evolution malli

TURVALLISUUS

Sisä- ja ulkopuolen sormisuojat sekä mahdollisuus murtosuojattuun malliin ja Easy-turvavalokennoihin tekevät ovesta monella tavalla erittäin turvallisen.

KESTÄVÄ OVI – 10 VUODEN TAKUULLA

Autotallin ovelta vaaditaan paljon – rakenteen tulee kestää jatkuvaa avaamista ja sulkemista. Turner 800-sarjan nosto-ovien lamellit on valmistettu vahvasta, galvanoidusta teräspellistä. Laadukkaan materiaalin ja valmistuksen ansiosta ovemme ovat tukevia ja kestävät myös pohjoisen vaativat olosuhteet. Tietysti 10 vuoden Turner-takuulla, kuten aina ennenkin!

TUTUSTU esitTEESEEN

Tutustu Turner 800-sarjaan ja tarkempiin tuotetietoihin esitteestämme.

Arvonnan ehdot

1. Järjestäjä
Turner Door Oy
Ymmyrkäisentie 8
85100 Kalajoki

2. Osallistumisaika
Kampanjaan voi osallistua 18.9.2023–31.12.2023 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 2.1.2024.

3. Arvontaan osallistuminen
Lähettämällä yhteystietosi osallistumislomakkeella osoitteessa turner.fi osallistut arvontaan ja hyväksyt kaikki siihen liittyvät ehdot. Arvontaan voivat osallistua myös kampanja-aikana nosto-oven ja asennuksen tilanneet. Tässä tapauksessa voiton osuessa kohdille lasku hyvitetään. 

4. Palkinto
Arvonnan palkintona on autotallinoviremontti sisältäen Turner 800-sarjan nosto-oven vakioväreissä, automaation ja niiden asennuksen. Palkinnon arvo on n. 3000€ riippuen materiaalivalinnoista. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Nosto-oven maksimimitat 5500 x 3125 mm, ei sisällä käyntiovea tai ikkunoita.

5. Voittaja
Arvonnan voittaja valitaan arpomalla yksi kampanja-ajan sisällä arvontaan osallistuneiden joukosta. Voittajan tulee täyttää osallistumisehdot. 

6. Voittajalle ilmoittaminen
Arvonnan voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä arvonnan jälkeen.

7. Osallistumisehdot
Arvontaan osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön arvonnan lisäksi Turner Doorin markkinointitarkoituksiin. Samalla hyväksyt myös, että nimesi saa julkaista arvonnan tuloksesta ilmoitettaessa. Arvontaan eivät voi osallistua Turner-konsernin yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Jos arvottua voittajaa ei saada kohtuullisen ajan sisällä kiinni, arvotaan uusi voittaja.

8. Oikeudet muutoksiin
Turner Door Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

9. Tietojen käyttö
Kerättyjä tietoja käytetään arvonnan lisäksi muihin markkinointitarkoituksiin. Voit tutustua tähän tarkemmin tietosuojaselosteessa.