Kuormausjärjestelmät teollisuuteen

Kuorman purku ja lastaus. Meillä on ratkaisu!

Turnerin Novoferm-kuormausjärjestelmät tekevät kuorman purkamisesta ja lastauksesta helpompaa ja nopeampaa. Ne suojaavat säältä, säästävät tilaa ja vähentävät energiankulutusta.

Turner kuormausjärjestelmät ammattikäyttöön

Kuormaussillat

Kuormaussilta tasoittaa ajoneuvon ja lastauslaiturin välisen korkeuseron. Turnerin valikoimiin kuuluvat sähköhydrauliset kuormaussillat kääntyvällä kärjellä ja työntyvällä kärjellä sekä mekaaniset kuormaussillat.

Alla lisätietoa eri kuormaussiltavaihtoehdoista.

Lue esite
lastauslaituri
  • Hydraulinen kuormaussilta teleskooppinokalla: Mahdollistaa täsmällisen ja tarkan nokan asemoinnin lastauksen aikana. Käyttäjäystävälliset sekä turvalliset NovoDock L 530i ja L 550i edistävät kustannussäästöjä hiilidioksidia vähentävän teknologian avulla.
  • Hydrauliset kuormaussillat saranoidulla nokalla: Vakiintunut asema kuormausteknologian perusversiona. Käyttäjäystävälliset sekä turvalliset NovoDock L 330i ja 350i vähentävät hiilidioksidia kustannussäästöistä optimoidun energiatarpeensa ansiosta.
  • Teräsrunkoiset hydrauliset kuormaussillat: Voidaan asentaa rakennuksen eteen ja toimivat lastausportin pohjana. Kätevät ja turvalliset käyttää Integroidun Novo i-vision -ohjauksen avulla

Kuormausovitiiviste

Kuormausovitiiviste tiivistää rakennuksen oviaukon ja kuorma-auton väliin jäävän tilan. Kuormausovitiiviste estää tuulen, sateen, vedon ja pölyn pääsemistä työskentelytiloihin. Se vähentää energiankulutusta ja mahdollistaa vakaat ja miellyttävät työskentelyolosuhteet ympäri vuoden. Kuormausovitiivistetyyppejä on kaksi: ilmatäyttöinen ja verhotyyppinen tiiviste.

Lue esite
kuormausovitiiviste

Kuormaustila

Kuormaustila asennetaan rakennuksen ulkopuolelle. Näin rakennuksen sisäneliöitä ei tarvitse varata purkuun ja lastaukseen. Kuormaustila yhdistää nosto-oven, kuormaussillan ja kuormausovitiivisteen yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Kuormaus ja purku voidaan tehdä rakennuksen ulkopuolella, mutta kuitenkin säältä suojassa vakio-olosuhteissa. Kuormaustilan runko on säänkestävää kuumasinkittyä tai maalattua terästä verhoiltuna profiilipellillä (eristämätön) tai polyuretaanieristetyillä lamelleilla.

Lue esite

40kk korotonta maksuaikaa

Pyydä rahoitusta!

Katso yhteystiedot

Turner-teollisuusovi toimii takuulla

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntölomake

Turner-asiakaspalvelu

0207 330 330

info@turner.fi

Turner-edustajasi

Henrik Koivukangas

Pohjois-Suomi

050 4642 344
henrik.koivukangas@turner.fi

Markus Mustonen

Keski- ja Etelä-Pohjanmaa

050 5928 348
markus.mustonen@turner.fi

Jukka Matala

Turner Door Oy: Myyntijohtaja, Itä- ja Keski-Suomi

050 3532 362
jukka.matala@turner.fi

Jukka Kukko

Pirkanmaa ja Satakunta

050 4642 388
jukka.kukko@turner.fi

Henri Ylönen

Itäinen Uusimaa, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala

050 3091 007
henri.ylonen@turner.fi

Turner henkilö

Teollisuusovet Turku

Läntinen Etelä-Suomi ja Turun seutu

0207 330 330
info@turner.fi

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.