Alumiiniovet

Mietityttääkö ulko-oven valinta? 

Alumiiniovet ovat tukevia, tiiviitä ja ruosteen kestäviä. Ne ovat loistava valinta sekä kiinteistöihin että liiketiloihin. Alle olemme koonneet alumiiniovien suurimmat hyödyt! 

alumiiniovet turner oviratkaisut

Energiatehokkuus

Energiatehokkuus kuuluu alumiiniprofiilien isoimpiin hyötyihin.  Erinomainen lämmöneristävyys pitää pakkasen pihan puolella esimerkiksi julkisrakennusten ja kerrostalojen alaovina. Oven U-arvo on jopa alle 1,0 W/(K.m2). Ovet siis pitävät tilat lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Tästä voi koitua suuria säästöjä energiakuluissa. Lisäksi tilasi pysyvät mukavina ympäri vuoden.

Kestävyys

Turnerin Alumiiniovet on suunniteltu kestämään. Materiaalina alumiini on kevyttä, mutta kuitenkin lujaa ja jäykkää. Materiaalina alumiini ei ruostu, joten ovet kestävät sekä ruostetta ja korroosiota.  Tämä tekee niistä sopivan ratkaisun myös tiloihin, joissa on korkea kosteus ja altistumisia sääolosuhteille.

Alumiiniprofiiliovet kiinteistössä

Helppohoitoisuus

Säästöä koituu myös huoltokuluissa sillä alumiiniovilla on  vähäinen huoltotarve. Erinomaisen korroosionkestävyyden ansiosta ne ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia. Lisäksi ovet ovat helppo puhdistaa pölystä sekä liasta. 

Tyylikkyys

Tyylikkyydestäkään ei tarvitse tinkiä! Alumiiniovet ovat tyylikkäitä ja voivat lisätä modernia ilmettä kiinteistöön tai liiketilaan. Ovet voidaan polttomaalata mihin tahansa RAL-sävyyn. Ne ovat saatavilla sekä lasilla että umpiosilla, joten voit valita täydellisen ratkaisun tilasi ilmeeseen sopivaksi. 

Kaiken kaikkiaan alumiiniovet ovat hyvä valinta tiloihin joihin halutaan kestäviä, energiatehokkaita ja vähän huoltoa vaativia ovia. Niiden monet edut tekevät niistä suositun valinnan sekä asuin- että liikekiinteistöille.

Lue lisää alumiiniovista.

Artikkelin kuvat: https://www.lasselehto.fi/