Autotallinovet taloyhtiöille

Taloyhtiöiden varma valinta!

Turnerilla on Suomen johtavana nosto-ovitoimittajana kymmenien tuhansien ovien kokemus suurkohteiden oviratkaisuista. Siksi Turner on varma valinta myös teidän taloyhtiöönne. Toimitamme taloyhtiön autotallinovet niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, aina avaimet käteen -asennettuna.

Miksi Turner-ovi taloyhtiöllenne?

turvallinen ja helppokäyttöinen

voidaan varustaa automatiikalla

kaukosäätimellä mukavuutta

tiivis ja energiatehokas

yhtenäinen taloon sopiva tyyli

avaimet käteen -asennuspalvelu

Turner-asiakaspalvelu

0207 330 330

info@turner.fi

Turner-autotallinovet taloyhtiölle helposti

Turner on luotettava autotallinovitoimittaja niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Olemme toimittaneet taloyhtiöihin tuhansia ovia ja siksi olemme varma valinta jokaiseen taloyhtiöön. Palvelukonseptiimme kuuluu edustajan tekemä alkukartoitus, jonka pohjalta laaditaan kilpailukykyinen tarjous.

Uusissa taloyhtiöissä edustajamme laskee tarjouksen ja sopii tarvittavat urakkarajat ja aikataulut rakennusliikkeen tai tilaajan kanssa. Oikea-aikainen tilaus ja toimitus sekä asennus ovat isossa roolissa, jotta työmaalla asiat sujuvat hyvin ja oikeassa järjestyksessä. Turnerilla on kokemusta isoista ja pienistä rakennushankkeista. Oma työnjohto huolehtii työn sopimuksen mukaisesta tekemisestä ja hyvästä työnjäljestä.

Vanhoissa taloyhtiökohteissa puramme vanhat ovet pois ja rakennamme tarvittavat pielirakenteet. Pielet verhoillaan yleensä puupaneelilla, mutta pielet voidaan tehdä myös pellistä. Yleensä ovien vaihto projekti tehdään yhdellä kokonaissopimuksella, avaimet käteen periaatteella. Tällöin taloyhtiö tietää kokonaissumman jo tilattaessa. Purkujätteetkin huolehditaan pois ja hävitetään ja kierrätetään asianmukaisesti.

Miksi autotallinovet kannattaa vaihtaa? Usein taloyhtiöissä on vanhojen ovien kanssa merkittäviä turvallisuusriskejä. Remontin jälkeen hallitus voi nukkua yönsä rauhassa. Ovet ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä! Toisekseen ovet vaihtamalla lämpöeristävyys paranee huomattavasti ja sähkölaskut samalla pienenevät. Myös talon julkisivu ikään kuin syntyy uudestaan. Ovien vaihtamisen lisäksi usein uusitaan julkisivun puupaneloinnit ja ovien kynnykset. Yleensä suurin osa ovista varustetaan moottorilla, eli ovea voidaan käyttää kauko-ohjauksella. Tämä helpottaa ovien käyttöä, eikä autosta enää tarvitse nousta erikseen avaamaan ovea, kauko-ohjaus hoitaa homman!

Turner on turvallinen valinta, koska olemme Suomen suurin autotallinovitoimittaja. Haluamme tehdä työn kunnolla ja asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Emme hae pikavoittoja, vaan haluamme toteuttaa taloyhtiöremontteja kilpailukykyisin hinnoin, hyvällä palvelulla ja laadukkailla tuotteilla asiakasta kuunnellen. Myös remonttikohteissa oma työnjohto varmistaa työn sujuvan toteutuksen. Asennusaikataulu sovitaan hyvissä ajoin taloyhtiön edustajan kanssa.

Joskus taloyhtiöissä on myös muita ovitarpeita. Autotallinoviremontin yhteydessä onkin tavallista, että samalla vaihdetaan kerrostalon alaovet joko uusiksi alumiinioviksi tai teräsoviksi. Tässäkin tapauksessa teemme remontin tarvittaessa avaimet käteen periaatteella. Kauttamme saa myös tavallisia hdf-pintaisia ulko- ja terassinovia.

Kysy rohkeasti edustajiltamme tarjousta niin uusiin kuin remonttikohteisiin. Siitä se prosessi lähtee liikkeelle.

Turner-edustajasi

Antti Pekkala

Oviremontit, Itä-Uusimaa

044 5639 859
antti.pekkala@turner.fi

Kai Pusa

Oviremontit, Päijät-Häme ja Lappeenrannan talousalue

044 5639 837
kai.pusa@turner.fi

Jouni Lähdetniemi

Oviremontit, Pirkanmaa ja Satakunta

044 5639 849
jouni.lahdetniemi@turner.fi

Ossi Karjula

Oviremontit, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa

044 5639 850
ossi.karjula@turner.fi

Juho Katajala

Oviremontit, Pohjois-Suomi ja Kainuu

044 5639 848
juho.katajala@turner.fi

Erik Kukko

Turner Ovipalvelu: Myyntipäällikkö, Oviremontit Itä-Uusimaa ja Varsinais-Suomi

044 2614 648
erik.kukko@turner.fi

Walter Korttinen

Turner Group Oy: Myyntijohtaja, Uudiskohteet, Etelä-Suomi

041 5465 899
walter.korttinen@turner.fi

Paavo Holopainen

Uudiskohteet, Pohjois-Suomi

044 5639 812
paavo.holopainen@turner.fi

Jukka Orhanen

Uudiskohteet, Länsi-Suomi

040 5179 100
jukka.orhanen@turner.fi

Joel Kinnunen

Oviremontit, Itä-Suomi, Keski-Suomi

044 563 9890
joel.kinnunen@turner.fi

Joustava rahoitus

Meiltä saat koko oviremontin tarvittaessa edullisella rahoituksella ja maksat juuri sinulle sopivissa kk-erissä. Muistathan myös, että oviremontin työnosuudesta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kysy rahoituksesta ja kotitalousvähennyksestä tarkemmin lähimmältä Turner-asiantuntialta!

40kk korotonta maksuaikaa

Pyydä rahoitusta!

Katso yhteystiedot

Varaosia vailla? Tarjouksia tutkimassa?

Turner verkkokauppa

Verkkokauppaan

Turner verkkokauppa

Verkkokauppaan

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.