Turner door

#OviJohtaja, johon luotetaan ympäri Suomen!

Turner on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys. Myynti, asennus ja huoltoverkostomme kattavat koko Suomen. Olemme Suomen suurin nosto-ovitoimittaja.

Turner-konsernin muodostavat teollisuuden oviratkaisuja tarjoava Turner Door Oy, uudiskohteiden autotallien oviratkaisuja tarjoava Turner Group Oy ja autotallinoviremontteja tarjoava Turner Ovipalvelu Oy. Työllistämme noin 80 ammattilaista Suomessa.

Tavoitteenamme on olla asiakkaan näkökulmasta paras ja luotettavin toimija alalla. Tähtäämme toiminnallamme pitkäjänteisyyteen sekä asiakkaan että työntekijän suhteen. Panostamme laatuun ja koulutukseen sekä pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Turner-30v-logo

Myyntimme palvelee mielellään jo suunnitteluvaiheessa, jotta projektin onnistuminen varmistuisi.

Toimitamme suurimman osan ovista omalla kuljetuskalustollamme, näin pyrimme varmistamaan tuotteen toimituksen ehjänä ja vaivattomasti.

Asentajamme ovat ammattitaitoisia ja reippaita paikallisia miehiä ja naisia, jotka ovat auttamassa myös mahdollisissa oveen kohdistuvissa vaurioissa ja vikatilanteissa.

Yleisimmät varaosat löytyvät huoltoasentajan autosta, tai varastostamme Riihimäeltä tai Kalajoelta. Myös laitteiden modernisointi ja muutostarpeet hoituvat alan ammattilaisilta. Haluamme huolehtia toimittamistamme laitteista niiden koko käyttöiän.

 

Turner numeroina

32 vuotta vanha perheyritys

100 työntekijää Suomessa

300 000 asennettua nosto-ovea

200 milj. avausta vuodessa

Turner-asiakaspalvelu

0207 330 330

info@turner.fi

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.