Energiatehokkaat nosto-ovet talven pakkasiin

Turner-800-sarja autotallinovi

Talvi lähestyy ja sen mukana kylmät pakkaset. Mutta vielä on aikaa suojata hallisi ja omaisuutesi talven kylmiltä keleiltä. Ratkaisu ongelmaan on Turnerin energiatehokkaat nosto-ovet. Turnerilla tarjoamme markkinoiden parhaiten eristäviä nosto-ovia, jotta autotallisi pysyy taatusti lämpimänä.

Turnerin autotallinovien kulmakivinä ovat laatu, toimivuus sekä energiatehokkuus. Kunnolla kiinni menevä, lukittava autotallinovi pitää omaisuuden turvassa ja tallin lämpimänä. Tiivis ja hyvin eristetty autotallinovi ei päästä lämpöä harakoille. Vasta vaihdetussa taloyhtiö kohteessa autotallien lämpötila nousi huimat 2 astetta pelkällä autotallinovien vaihdoilla. Tästä koituu suuria säästöjä lämmityskustannuksissa.

Turner 800-sarjan nosto-ovet
Turner 800-sarjan ovet ovat saksassa valmistettuja ja ne ovat suunniteltu pohjoisen kylmiin olosuhteisiin.

Saksassa valmistetuissa huippu laadukkaissa Turner-800 sarjan nosto-ovissa on loistava lämmöneristys ja asennetun nosto-oven U-arvo 1,0 W/m2K. Energiatehokas nosto-ovi syntyy 45 mm paksusta uretaanieristetystä nosto-ovesta sekä pakkasenkestävistä ja laadukkaista tiivisteistä.

Mikäli haluat entistäkin energiatehokkaamman nosto-oven on valintasi Turner 800-70 nosto-ovi, jossa U-arvo on jopa 0,34 W/m2K. Turner 800-70 ovissa 67 mm polyuretaanitäyte takaaerityisen korkean lämmöneristyksen ja erinomaisen ääneneristyksen.

Turner alumiiniprofiiliovi

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme ja nyt vaihdamme myös alumiiniprofiiliovet vaivattomasti. Alumiiniprofiiliovia olemme toimittaneet taloyhtiöiden alaoviksi ekä eri liiketiloihin ympäri Suomen. Alumiiniprofiiliovet on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja ovat energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa.

Saat uuden Turner autotallinoven helposti Avaimet käteen -asennuksella!

Tutustu verkkokauppaan tästä!