Kokemuksia › Hämeen laaturemontti

"Osta ovi Turner Doorilta asennettuna, niin se toimii!"

Hämeen laaturemontti

Hämeen Laaturemonteilla on omassa käytössään ja omistuksessaan nosturikuorma-autoja, joita varten on toimitiloilla oltava raskaalle kalustolle suunnitellut ja riittävän isot sekä korkeat oviaukot.

– Meillä on käytössä ihan täyden kokoluokan kuorma-autokalustoa. Yhtiön kasvun myötä taidamme olla tällä hetkellä neljänsissä toimitiloissa. Aina uusiin ja rakenteilla oleviin toimitiloihin on valittu Turner Doorin nosto-ovet, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki.

“He tekevät sen, minkä lupaavat”

Hämeen Laaturemontit ja Kimmo ovat aina ennen uusien ovien asentamista kilpailuttaneet muitakin valmistajia ja asentajia. Kimmon mukaan he ovat kuitenkin aina ensimmäisen kerran jälkeen valinneet Turner Doorin.

– Kun mietin sitä väliä tarjouksen pyytämisestä laskun maksamiseen useamman projektin osalta, niin kaikki käy hirveän helposti. Tarjous tulee ja se on selkeä. He tekevät sen, minkä lupaavat ja sen jälkeen mahdollinen huolto ja korjaus ovat tilaajan puolelta älyttömän vaivattomia, Kimmo kuvailee.

“Minulla ei ole minkäänlaista negatiivista kokemusta”

“Ne muutama huoltotoimenpide, joita viimeisten 15 vuoden aikana on tehty, mahtuvat yhden käden sormiin.”

Turner Door on itse myös itse asentanut kaikki Hämeen Laaturemonttien ostamat ovet. Oviin on asennettu myös automatiikka, jotta ne saadaan avattua kauko-ohjatusti. Jos automatiikan tai ovien kanssa tulee jokin ongelma, on apu Kimmon mukaan nopeasti saatavilla.

– Välillähän ei tekniikka aina pelaa, mutta vain puhelinsoitto riittää, niin apu on saatavilla. Olisiko se ollut vuosi 2008, kun yksi nosto-ovi jäi liki 30 asteen pakkasella auki. Harvasta yhtiöstä saadaan niin nopealla aikataululla joku kiinni ja korjaamaan ovea. Niitä yhtiöitä on vain vähän, Kimmo sanoo.

– Täytyy sanoa, että minulla ei ole minkäänlaista negatiivista kokemusta. Ne muutama huoltotoimenpide, joita viimeisten 15 vuoden aikana on tehty, mahtuvat yhden käden sormiin, Kimmo laskeskelee.

“Osta ovi Turner Doorilta asennettuna, niin se toimii!”

“Täyttä kymppiähän ei koskaan voi antaa, mutta ei paljoa voi ottaa poiskaan, kun ei minulla ole minkäänlaista moitittavaa Turner Doorin toiminnasta.”

Kokonaisuutena Kimmo on ollut hyvin tyytyväinen Turner Doorin toimintaan. Hänen mielestään Turnerin ovet ovat lämmönjohtavuudeltaan todella laadukkaita.

– Täyttä kymppiähän ei koskaan voi antaa, mutta ei paljoa voi ottaa poiskaan, kun ei minulla ole minkäänlaista moitittavaa Turner Doorin toiminnasta. Ei ennen eikä jälkeen, ei ennen asennusta, ei ennen myyntiä. Lasken aika ison painoarvon nimenomaan sille, että saat apua silloin, kun sitä tarvitset.

Kimmon mukaan nosto-ovien erot eri valmistajien välillä ovat huippumerkkien osalta pieniä. Hänen mukaansa valmistajaa enemmän merkitsee se, kuka oven asentaa. Turner Doorin ovet Turner Doorin itsensä asentamana ovat Kimmon mielestä luotettavat.

– Sanoisin, että sillä on väliä, että kuka oven asentaa. Onko se Turnerin mies vai joku muu. Sanoisin myös, että osta ovi Turner Doorilta asennettuna, niin se toimii!

– Minä en suosittele kenenkään muun ovea, nimenomaan sen kokonaisuuden kannalta.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.