Pidä hallisi lämpimänä energiatehokkalla nosto-ovella

8000 nassau energiatehokas nosto-ovi

Kylmät ilmat ovat saapuneet ja on aika pohtia nosto-ovien lämmöneristystä.  Me Turnerilla haluamme tarjota ekologisia ja energiatehokkaita oviratkaisuja. Lämmöneristys on yksi suurimpia tekijöitä tähän. Turnerilla nosto-ovien lämmöneristys on markkinoiden paras. Lämpimässä tilassa on myös mukavampi työskennellä, kun kylmä ilma ei pääse tilaan sisään.

Turnerin Nassau 8000 teollisuusovi on markkinoiden parhaiten eristetty alumiininosto-ovi, joka kestää pohjoisen kovimmatkin pakkaset. Nosto-ovi tuo energiatehokkuutta sekä lisää työhyvinvointia tilassa työskenteleville.  

Nassau 8000 nosto-ovi on toimintavarma ja turvallinen. Asennetun nosto-oven U-arvo on 0,43 W/m2K. Ovilamellin paksuus on jopa 82mm ja nosto-ovessa on kaksinkertainen ala- ja ylätiivisteet. Vankat, kestävät osat takaavat pitkän käyttöiän ja edulliset huoltokustannukset.

Turner 80 energiatehokas nosto-ovi

Turner 80 on toinen energiatehokas nosto-ovi jonka lämmöneristys on huippuluokkaa. Nosto-ovessa yhdistyvät erinomaiset lämmön- ja ääneneristyskyvyt moderniin muotoiluun. Ovilamellin paksuus on 80mm ja Asennetun nosto-oven U-arvo on jopa 0,49 W/m2K. Lisäksi oviautomatiikat on saatavilla eri nopeuksilla ja puoliavauspainikkeella, jolloin lämpöhukka saadaan minimoitua .

Turnerilla on valikoimassa laaja tarjonta lämmöneristykseltään loistavia nosto-ovia, joihin tutustua. Lue lisää tästä.