Miksi valita nosto-ovi?

turner 800-sarja autotallinovi

Autotallinoven valinta saattaa mietityttää. On paljon eri oviratkaisuja mistä valita. Alle olemme koonneet muutamia arkea helpottavia etuja mitä nosto-ovi tuo elämään.

Energiatehokkuus

Nosto-ovi on energiatehokas vaihtoehto, joka ei päästä kylmää sisälle. Turner 800-sarjan Premium Evolution on erittäin eristävä ratkaisu autotalliin. Uusi Evo Premium on erityisen energiatehokas nosto-ovi lämpökatkoilla ja korkealla lämmöneristyksellä. Investointi hyvin tiivistettyyn, paksuun nosto-oveen voi aiheuttaa huomattavia säästöjä lämmityskuluissa. Säästä lämmityskustannuksissa ja hanki aidosti energiatehokas autotallinovi.

Turner Evo tekniset tiedot

Lisää nosto-oven teknisistä tiedoista löydät täältä.

Turvallisuus

Nosto-ovi pitää omaisuuden turvassa. Lukittava autotallinovi pitää huolen että omaisuus pysyy turvassa. Evolution premium nosto-oven saa murtosuojaluokkaan RC2 valmistettuna mallina. (Tarvittavista vaatimuksista löydät tiedot tästä.)

Nosto-ovi on myös tarkoitettu koko perheen käyttöön. Sormisuoja sisä- ja ulkopuolella sekä tuntoreuna joka pysäyttää oven, lisää suojaa vahingoilta sekä turvallisuutta koko perheen käyttöön. 

Tyylikkyys

Nosto-ovi voi olla elämäsi helpoin julkisivuremontti. Turnerin nosto-ovista löytyy valkoisen ja antrasiitinharmaan vakiovärin lisäksi 13 muuta vakiosävyä sekä lähes kaikki RAL- sävyt. Lisäksi on myös monia eri pinta vaihtoehtoja josta valita. Nosto-oven värin ja pinnan voi siis valita oman talon tyyliin sopivaksi. Uusi autotallinovi voi lisätä kiinteistösi arvoa ja olla myös mahdollinen lisäarvo jos myyt kiinteistösi.

Helppous

Nosto-oven suurimmista hyödyistä on sen helppous ja käyttömukavuus. Nosto-ovi voidaan avata suoraan autosta napin painahduksella. Lisävarusteina löytyy mm. koodinäppäimistö sekä kaukosäädin sekä muita arkea auttavia ratkaisuja. Tämä tarkoittaa että sinun ei tarvitse nousta ulos autosta oven avaamiseksi. Tästä on erityistä hyötyä pakkaspäivinä ja talliin eteen on satanut lunta.

Artikkelin kuvat: https://www.lasselehto.fi/