Rekrytointi › Annika

Annika

Etelä-Suomen asennustyönjohtaja

Kuvaile työtehtävääsi.

Olen ollut Turnerilla yhtäjaksoisesti seitsemän vuotta töissä ja nyt kaksi vuotta asennustyönjohtajana Etelä-Suomen alueella. Työtehtäviini kuuluvat asennus- ja korjaustöiden hallinnointi sekä asentajien töiden koordinoiminen. Lisäksi otan vastaan huolto- ja korjauspuheluita sekä suunnittelen asiakkaiden kanssa asennusten aikataulutukset. Työmaiden tilanteiden seuraaminen ja työn sujuvuuden varmistaminen kuuluvat myös jokapäiväiseen työhöni. Työnjohdon ja asentajien välisen vuorovaikutuksen ylläpito ja kehittäminen molempiin suuntiin ovat myös tärkeä osa toimenkuvaani. Tavoitteena on mukavan ja toimivan työympäristön luominen jatkuvalla työskentelytapojen ja työn turvallisuuden kehittämisellä. Lisäksi työhöni kuuluvat paperityöt, eli työmaiden päättämiset, työmaiden ostojen hyväksymiset  ja työn dokumentoinnit.

 

Millainen työnantaja Turner on? 

Turner on hyvä työnantaja. Minun työssäni on paljon vapautta ja vastuuta. Meillä on ympärillä hyvä työyhteisö ja esimerkiksi lomat on hyvin sovittavissa Pohjois-Suomen asennustyönjohtajan ja muun huoltotiimin kanssa. Tuemme toisiamme ja pidämme työympäristön mukavana, jotta kaikilla on hyvä olla. Olen saanut haastaa itseäni ja nautin siitä.Turner pitää hyvin huolta meidän työntekijöiden jaksamisesta. Meillä on hyvä terveydenhuolto ja liikuntaedut työpaikan puolesta ja muutenkin työntekijöiden jaksamiseen kiinnitetään paljon huomioita. 

 

Mitä haasteita työssäsi on? 

Haastavinta työssäni on työn sesonkiluonteisuuden hallitseminen. Useimmiten suuret urakat painottuvat syksylle, joten syksyllä on kevättä enemmän kiireitä. Etenkin asennusten osalta on kiireistä syksyllä, kun rakennukset valmistuvat ja ensimmäiset pakkaset lähestyvät. Keväällä on hieman hiljaisempaa, jonka vuoksi keväisin keskitytäänkin ovien huoltamisiin ja ylläpitämiseen. Työmaat myös vaihtelevat hyvin paljon ja niiden olosuhteita on vaikea kontrolloida, mutta teemme parhaamme. Tärkeintä on asentajan turvallisuus ja laadukas työnjälki työmaasta riippumatta. 

 

Mikä on parasta työssäsi?

Yhteishenki. Meillä on todella hyvä yhteishenki asennuspuolella. Lisäksi työni on monipuolista, sillä se sisältää sopivassa suhteessa asiakaspalvelutyötä, paperityötä ja toiminnan kehittämistä asentajien kanssa. 

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.