Rekrytointi › Juho

Juho

Turner ovipalvelun Pohjois-Suomen myyntiedustaja

Kuvaile työtehtävääsi. 

Olen toiminut kaksi vuotta Oulun läänin ja Lapin myyntiedustajana Turnerilla. Käyn ennakkoon sopimillani asiakaskäynneillä suunnittelemassa ja laskemassa tarjouksia uusista ovi- ja ikkunaratkaisuista. Kaupanteon jälkeen asentajamme suorittaa varsinaisen remontin. 

 

Millainen työnantaja Turner on? 

Turner on jalat maassa oleva perheyritys, jonka tunnettavuus on korkea. Turnerilla on kilpailukykyinen hinta ja tuote on markkinoiden paras. Myyjänä on helppo myydä kun itsekin uskoo tuotteeseen ja sen laatuun. Jokaiselle luodaan saavutettavissa olevat henkilökohtaiset tavoitteet, jotka motivoivat työskentelemään tehokkaasti ja ahkerasti. Kun tavoitteet saavutetaan, se palkitaan. Jokaiselle annetaan tilaa tehdä työtä rauhassa ja itsenäisesti. Turnerilla viestintä on kokemukseni mukaan onnistunutta. Esimies on samalla linjalla työntekijöiden kanssa ja häneltä saa suoraan positiivisen palautteen, sekä apua kehitettäviin asioihin. Virheistä ei sakoteta. Myyjiä ymmärretään ja kannustetaan, vaikka virheitä joskus sattuisi. Meillä on kollegoiden kesken hyvä yhteishenki ja he osaltaan antavat motivaatiota tehdä tätä työtä hyvässä hengessä. Olen itse kilpailuhenkinen ja tykkään haastaa esim. meidän Etelä-Suomen edustajia.

 

Mitä haasteita työssäsi on? 

Reissaaminen voi olla välillä uuvuttavaa, mutta on myös erittäin palkitsevaa. Taloyhtiöiden projektit ovat pitkäjänteisiä ja vaativat paljon kärsivällisyyttä. 

 

Mikä on parasta työssäsi? 

Täällä ei harrasteta pakkokauppaa, vaan kaupankäynti on reilua, rehellistä ja luotettavaa. Kaupanteon jälkeen voi hyvillä mielin lähteä kotiin. Pääsen työssäni myös näkemään Kainuun ja Lapin maisemia. Viimeiset kaksi vuotta ovat menneet erittäin nopeasti ja voin hyvillä mielin jatkaa työntekoa Turnerilla.

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Aihe:
Nykyisten ovien tyyppi:
Rahoitus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.